R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E
 
kleurrijke wereldgerechtenn



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

_______________
SCHOL MET PANKO EN PARMEZAAN
4 p., Nederland






ca 600 g scholfilet
1/4 kop gesmolten boter plus extra voor invetten en bestrijken
3/4 kop parmezaan, geraspt
ruim een kop panko broodkruim
zout en zwarte peper naar smaak
1 tl gedroogde tijm


Bereiding


Verwarm de oven voor (200 C)

Vet een lage, ruime bakvorm licht in met boter.

Leg de scholfilets in de bakvorm en bestrijk ze met boter.

Meng 1/4 kop gesmolten boter met het broodkruim, de parmezaan, tijm en zout en peper naar smaak.

Strooi het mengsel over de scholfilets en druk het licht aan.

Zet de bakvorm met scholfilets in de oven en bak de vis tot die gemakkelijk met een vork in lamellen te vlokken is (15 à 20 minuten).
Neem de filets voorzichtig met een spatel op en leg ze op een seveerschaal of rechtstreeks op borden.



Info

Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________