R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
SALMON SURPRISE
zalmverrassing, 4 p., Canada
2 eieren 450 g kabeljauwfilet 450 g zalmfilet 1/2 kop bloem 1 kop in blokjes gesneden spek 1/2 kop broodkruim/paneermeel 1 kop cheddar, geraspt Bereidingswijze Verwam de oven voor op 175 C. Meng de eieren, de bloem en het broodkruim grondig. Haal de zalmfilets aan beide kanten door het mengsel en leg ze in een ingevette ovenschaal. Bedek de filets met een laagje spekjes en daarop een een laagje kaas. Haal de kabeljauwfilets aan beide kanten door het mengsel en leg ze er boven op. Zet de schaal in de oven en bak het het gerecht 30 à 40 minuten.
Info
"In dit eenvoudig te bereiden gerecht verfijnen de cheddar en het spek de smaak van de zalm en de kabeljauw" vertel ons het originele recept.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |