R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E

kleurrijke wereldgerechten

























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
RAEKJUSALAT
garnalensalade, appetizer/voorgerecht, 4 p., IJsland

400 g kleine garnalen, gepeld, gekookt en gehakt
mayonaise
4 hardgekookte eieren, in stukjes gehakt
paprikapoeder of currypoeder, naar smaak
zout en peper, naar smaak


Bereiding


Hak de helft van de garnalen in stukjes.

Doe de stukjes garnaal in een kom en voeg de hele garnalen en de gehakte eieren toe.
Voeg voldoende mayonaise toe om er een smeuïg, romig geheel van te maken.

Breng de salade op smaak met paprika- of curryooeder en zout en peper.

Laat de salade enige tijd in de koelkast op smaak komen.

Proef de salade voor je die serveert en voeg zonodig nog paprika- of currypeder, zout en peper toe.


Info
















naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________