|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
RAEKJUSALAT
garnalensalade, appetizer/voorgerecht, 4 p., IJsland 400 g kleine garnalen, gepeld, gekookt en gehakt mayonaise 4 hardgekookte eieren, in stukjes gehakt paprikapoeder of currypoeder, naar smaak zout en peper, naar smaak
Bereiding
Hak de helft van de garnalen in stukjes. Doe de stukjes garnaal in een kom en voeg de hele garnalen en de gehakte eieren toe. Voeg voldoende mayonaise toe om er een smeuïg, romig geheel van te maken. Breng de salade op smaak met paprika- of curryooeder en zout en peper. Laat de salade enige tijd in de koelkast op smaak komen. Proef de salade voor je die serveert en voeg zonodig nog paprika- of currypeder, zout en peper toe.
Info
|
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |