|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
PINDASOEP
voorgerecht, 4 p., Nigeria 4 koppen kippenbouillon 1 jalapeñopeper, zaad verwijderd en fijngesneden 1/2 groene paprika, in stukjes gesneden 1/2 kop ui, in stukjes gesneden 1/2 kop grove pindakaas Doe de bouillon en de jalapeñopeper in een pan en breng ze aan de kook. Voeg de stukjes paprika en ui toe en laat het geheel weer aan de kook komen. Verlaag de temperatuur en zet het deksel op de pan. Laat de paprika en ui zachtjes koken tot ze gaar zijn (ca 10 minuten). Verlaag de temperatuur naar de laagste stand en voeg de pindakaas toe. Roer tot de pindakaas gesmolten is. Laat de soep op temperatuur komen maar niet meer koken. . naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |