|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
12 kaasbroodjes, 4 p., Paraguay 250 g tapiocabloem 250 g zelfrijzend bakmeel 2 eieren op kamertemperatuur 75 g boter op kamertemperatuur 200 g colby jack kaas, mozzarella of milde cheddar (in plukjes/geraspt) 100 g parmezaan, geraspt 1 el bakpoeder 1 el anijszaad 100 ml volle melk op kamertemperatuur Bereiding Verwarm de oven voor (185- 190 C) . Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng in een grote kom de tapiocabloem, het zelfrijzend bakmeel en het bakpoeder. Klop in een andere kom de zachte boter romig. Klop er een ei door en als dat goed opgenomen is het andere ei. Voeg als ook dat opgenomen is de kazen en het anijszaad toe en roer ze door het boter-eimengsel. Voeg vervolgens het tapiocamengsel en de melk toe en meng alle in de kom aanwezige ingrediënten tot ze een samenhangend deeg vormen. Ga dan over op kneden of laat dat aan daarvoor geschikte keukenapparatuur over. Verdeel het geknede deeg in 12 gelijke delen, maak er balletjes van en leg die op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk de balletjes vervolgens iets platter. Schuif de bakplaat de voorverwarmde oven in en bak de broodjes tot ze in volume zijn toegenomen en goudbruin kleuren (20 à 30 minuten).
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |