|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
meat loaf, Paraguay 900 g rundergehakt 1 el bloem 1/4 tl nootmuskaat 1/2 ui, fijngesneden 2 el fijngesneden peterselie 1 tl tijm 1/2 tl gemalen komijn 3 tenen knoflook, geperst 1 ei 4 schijfjes bacon, in stukjes gesneden zout en peper voor de vulling: 2 wortels, geraspt 2 à 3 hardgekookte eieren 1 rode paprika, in stukjes gesneden Bereiding Doe alle ingrediënten behalve die voor de vulling in een grote kom en meng ze. Leg een flink stuk aluminiumfolie op je werkbald en spreid er het vleesmengsel in een rechthoekige aaneengesloten laag op uit. Leg op het midden van het vleesmengsel de geraspte wortel, de stukjes paprika en de hardgekookte eieren. Rol met behulp van de folie het vlees met de vulling op. Sluit de zijkanten en de naad. Pak het gehaktbrood helemaal in met de aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 175 C. Bak het gehaktbrood 45 à 60 minuten. Open na 40 minuten de aluminiumfolieverpakking wat om te checken hoe gaar de massa inmiddels is. Bepaal hoe lang het gehaktbrood nog moet bakken.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |