R E C E P T E N G A L E R I E
| kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| gemengd "geroosterd", 12 stuks, Mexico 12 tortillas (diameter 13 cm), licht gebakken, 225 g frijoles refritos vinaigrette dressing ijsbergsla, in repen gescheurd 350 g gekookte aardappels, in blokjes 2 gekookte kipfilets, in stukjes geplukt 225 g guacamole vers geraspte parmezaan ingemaakte chipotle chili's, in reepjes Bereiding Klik hier voor het recept tortillas. Klik hier voor het recept frijoles refritos of hier voor refried beans. Klik hier voor het recept guacamole. Snijd de aardappels in blokjes en kook ze. Laat ze afkoelen en overgiet ze dan met een vinaigrettedressing bestaande uit een mengsel van 3 à 4 delen olie op 1 deel azijn, op smaak gebracht met zout en peper. Beleg de tortillas met een dun laagje bonen, daarop een laagje sla, een laag aardappelblokjes, een laagje "shredded" kip, een laagje guacamole en wat geraspte kaas. Eindig met wat reepjes chipotle of leg er die naast. Chipotle is een flink hete chili en het is aan te bevelen je tafelgenoten zelf de hoeveelheid chili te laten bepalen.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |