|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| appetizer of dessert, 4 p., India 1 galliameloen 1 honeydew- of cantaloupemeloen 1/2 watermeloen 250 g aardbeien 1 el citroensap 1 el honing 1 el water 1 el verse munt, fijngehakt Bereiding Snijd de meloenen doormidden en schep er het zaad uit. Schep met een meloenschepje bolletjes vruchtvlees uit de meloenen of snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder als je blokjes snijd eerst de schillen van de meloenen. De de bolletjes of stukjes meloen in een (glazen) schaal. Vewijder de kroontjes van de aardbeien. Snijd aardbeien doormidden en doe ze eveneens in de schaal. Meng het citroensap, de honing en het water. Giet het mengsel over het fruit en schep de salade voorzichtig om. Strooi de fijngehakte munt over het fruit. Het fruit kan geserveerd worden. In deze salade moet het oog ook beslist wat hebben. Kies daarom meloenen die niet alleen in smaak maar ook in kleur varëren. Koel deze salade niet te sterk. Ze smaakt het best op kamertemperatuur.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|