R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten

























































































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
(BEST EVER) MEATLOAF
Amerika













700 g rundergehakt
2/3  (160 ml) kop melk
2 eieren
2 tl zout
1/4 tl gemalen zwarte peper
3 sneetjes brood, verkruimeld
1 ui, fijngesneden
1 kop cheddar, geraspt
1/2 kop wortel geraspt
1/4 kop bruine suiker
1/4 kop ketchup
1 el mosterd


Bereiding

Verwarm de oven voor (175 C).
Klop in een grote kom de eieren los samen met de melk, het zout en de zwarte peper.

Voeg het verkruimelde brood toe en roer tot het is opgelost.
Voeg het gehakt, de ui, cheddar en wortel aan de kom met het melkmengsel toe en vorm er een homogeen mengsel van.

Doe het mengsel in een broodvorm van ca 22 bij 12 cm.

Meng in een kommetje de bruine suiker, de ketchup en de mosterd en strijk het uit over het gehaktbrood.

Bak het gehakt 1 à 1 1/4 uur in de voorverwarmde oven. Het midden van het brood mag niet niet langer rose zijn. Een vleesthermometer die je in het midden van het gehaktbrood steekt moet minimaal 70 C aangeven).


Info













naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________