|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
Amerika 700 g rundergehakt 2/3 (160 ml) kop melk 2 eieren 2 tl zout 1/4 tl gemalen zwarte peper 3 sneetjes brood, verkruimeld 1 ui, fijngesneden 1 kop cheddar, geraspt 1/2 kop wortel geraspt 1/4 kop bruine suiker 1/4 kop ketchup 1 el mosterd Bereiding Verwarm de oven voor (175 C). Klop in een grote kom de eieren los samen met de melk, het zout en de zwarte peper. Voeg het verkruimelde brood toe en roer tot het is opgelost. Voeg het gehakt, de ui, cheddar en wortel aan de kom met het melkmengsel toe en vorm er een homogeen mengsel van. Doe het mengsel in een broodvorm van ca 22 bij 12 cm. Meng in een kommetje de bruine suiker, de ketchup en de mosterd en strijk het uit over het gehaktbrood. Bak het gehakt 1 à 1 1/4 uur in de voorverwarmde oven. Het midden van het brood mag niet niet langer rose zijn. Een vleesthermometer die je in het midden van het gehaktbrood steekt moet minimaal 70 C aangeven).
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |