|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
16 stuks, 4 p., Thailand 60 g bloem 1 ei 2 tl groene currypasta 5 el kokosmelk 400 g maiskorrels 4 bosuitjes 1 el fijngesneden koriander 1 el fijngesneden verse Thaise basilicum zout en peper plantaardige olie partjes limoen voor erbij: chilirelish Bereiding Doe de bloem, het ei, de currypasta en de helft van de maiskorrels in de keukenmachine en pulseer tot je een glad dik beslag hebt. Snijd de bosuitjes fijn en schep ze met de rest van de maiskorrels, de koriander en de basilicun door het beslag. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit wat olie in een ruime koekenpan. Laat verschillende eetlepels beslag in de pan glijden en bak de beignets tot ze goudbruin kleuren (2 à 3 minuten). Draai ze om en bak ook de andere kant goudbruin (2 à 3 minuten). Met deze hoeveelhed beslag bak je ongeveer 16 beignets. Houd de gebakken beignets warm terwijl je de volgende serie bakt., Schik de beignets op een schaal met partjes limoen als garnering. Serveer er een chilirelish of een chilisaus bij. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |