|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| viskroketten, Saoedi-Arabië 600 g verse tonijn, door de vleesmolen gehaald of grof gemaald in een foodprocessor. 2 sjalotjes, fijngehakt 3 tenen knoflook, fijngehakt 1 groene chilipeper, zaad verwijderd, in reepjes gesneden 1/2 bosje koriander, fijngehakt 2 gedroogde citroenen, alleen het binnenste, fijngevijzeld 1/2 tl kurkuma een beetje komijn een beetje piment zout en peper 1 ei 1 el bloem 6 el ghee of (geklaarde) boter of frituurolie Bereiding Doe alle ingrediënten in een kom, meng ze en kneed ze tot een samenhangend deeg. Vorm duimdikke rolletjes met een lengte van ongeveer 6 cm uit het deeg. Bak of frituur de rolletjes in verschillende porties. Laat de kroketjes uitlekken op keukenpapier. Serveer er een gemengde salade bij Gedroogde citroenen hebben een zeer speciaal aroma. Ze zijn te koop in Aziatische winkels. Je kunt ze ook bestellen in diverse Aziatische webwinkels.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|