|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Korea 3 1/2 kop water 3 el dejang (Koreaanse "bean curd" pasta) 1 el knoflookpasta 1/2 el dashi-granules 1/2 el gochujang (Koreaanse hete peperpasta) 1 courgette, in blokjes 1 aardappel, geschild en in blokjes 125 g verse paddenstoelen, in kwarten 1 ui, fijngesneden 350 g zachte tofu, in schijfjes Bereiding Doe water, denjang, knoflookpasta, dasji en gochujan in een grote pan en breng het mengsel aan de kook. Voeg als het mengsel 2 minuten gekookt heeft de courgette, aardappel, paddenstoelen en ui toe en laat ze 5 à 7 minuten meekoken. Voeg de blokjes tofu toe en laat de soep verder koken tot de tofu uitgezet is en en de groenten gaar zijn. Proef of er nog zout toegevoegd moet worden.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|