|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Duitsland 750 g koolrabi 250 g champignons 1 sjalotje 30 g boter 2 el gehakte peterselie 100 g geraspte belegen kaas 125 ml slagroom 2 eieren zout en peper Bereiding Schil de koolrabi's en snijd ze in plakken. Snijd de plakken in blokjes. Kook de blokjes 15 minuten in wat licht-gezouten water. Snipper het sjalotje en snijd de champignons in plakjes. Verhit de helft van de boter en bak er het sjalotje en de champignons in. Verwarm de oven voor (200 C). Vet een ovenbestendige schaal in met de rest van de boter. Meng de blokjes koolrabi, de champignons en de helft van de geraspte kaas. Schep het mengsel in de ovenschaal. Meng de rest van de kaas en de peterselie en strooi het mengsel over de blokjes koolrabi. Klop de eieren en de room los en giet het mengsel over de blokjes koolrabi. Verdeel de rest van de boter over de schaal. Zet de schaal in het midden van de oven. Stel de baktijd in op 20 minuten. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|