|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| hoofdgerecht, 4 p., België 1 konijn 2 stengels bleekselderij 2 wortels 1 ui 1 teen knoflook een kruidentuiltje (laurierblad met tijm en peterseliestengels) 2 flesjes Westmalle tripel boter 200 g gedroogde abrikozen zout en peper Bereiding Srooi zout en peper over het konijn. Verhit de boter in een pan en bak er het konijn aan alle kanten in aan. Snijd de ui, de stengels bleekselderij en de wortel in stukjes en fruit ze in wat boter. Voeg de groenten aan de pan met het konijn toe. Voeg de Westmalle toe, gevolgd door de kruiden en de abrikozen. Breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat het konijn met toebehoren sudderen tot het vlees gaar is ( ca 35 minuten). Neem het konijn uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie. Laat de saus met groenten wat indikken of bind die met wat maizena. Serveer er pasta (soort naar keuze) bij.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|