|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| lunchgerecht/voorgerecht, 4 p., Frankrijk 24 grote, ongekookte garnalen 6 tenen knoflook, geperst 1 à 2 kleine rode pepers, fijngehakt 250 ml olijfolie 60 g boter 2 el gehakte peterselie zout en peper Bereiding Pel de garnalen en maak ze schoon. Laat de staartjes eraan zitten. Verwarm de oven voor op 220 C. Verdeel de knoflook, de rode peper, de olie en de boter over vier gratineerschaaltjes. Zet de schaaltjes op een bakplaat in de oven. Laat ze staan tot de boter is gesmolten. Verdeel dan de garnalen over de schaaltjes en bak ze ongeveer 7 minuten totdat ze roze en gaar zijn. Haal de schaaltjes uit de oven. Kruid de garnalen met zout en peper en strooi er de peterselie over. Serveer er knapperig brood bij. Info
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|