|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
dessert, 6 p., Paraguay 1 rode pompoen 1 ui, fijngesneden 1 kop melk 1/2 tl zout 1 kop suiker 1 kop maismeel 225 g roomkaas olie water Bereiding Doe een scheutje olie in een kookpan en bak er de uisnippers goudkleurig in. Schil de pompoen en doe het vruchtvlees met de melk, de suiker, het zout en het maismeel in de blender. Blend de ingrediënten tot een egaal mengsel. Voeg het mengsel toe aan de pan met de stukjes gebakken ui en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel op laag vuur 8 minuten koken. Voeg de roomkaas toe en kook die, terwijl je voortdurend roert 2 minuten mee. Kiveve is een van de populairste halfzoete gerechten van Paraguy. Het betreft een dikke crème die als groentenbijgerecht en als dessert geserveerd kan worden. Als dessert smaakt het gerecht -al dan niet met wat vanille-koekjes- het best.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |