![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
KALFSMEDAILLONS MET WHISKYSAUS
4 p., Nederland ![]() 4 kalfsmedaillons 50 g boter 1/2 dl olijfolie worchstershiresauce cayennepeper 1/2 dl whisky 1 dl slagroom peper en zout Bereiding Doe de olijfolie, de helft van de whisky, een scheut worchestershire- sauce en wat cayennepeper, zout en zwarte peper in een kom en meng ze. Voeg de kalfsmedaillons toe en schep ze om tot ze aan alle kanten met de marinade bedekt zijn. Bedek de kom met plastic folie en laat de medaillons zeker 2 uur marineren. Keer ze tijdens het marineren een paar keer om. Giet de marinade af en dep de medaillons droog met keukenpapier. Verhit de boter in een pan. Bak er de medaillons 4 minuten aan iedere kant in. Strooi er zout en peper over. Neem de medaillons uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Deglaceer de braadboter met de rest van de whisky en de slagroom. Breng de saus indien nodig of gewenst verder op smaak zout, peper en of cayennepeper. Laat de saus even koken en schenk die over de medaillons. |