![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| cashewnoten-fudge, India ![]() 1 kop cashewnoten 1/2 kop suiker 1/4 kop water ghee of geklaarde boter Bereiding Doe een halve kop suiker in een brede pan met zware bodem en giet er 1/4 kop water bij. Roer tot de suiker is opgelost. Zet de pan op laag vuur en laat het suikerwater zachtjes bkoken tot het gaat bubbelen en indikt tot siroop. Voeg de fijngemalen cashewnoten toe en roer ze met de siroop tot een egale massa. Er mogen geen klonten ontstaan. Neem na 2 à 3 minuten roeren de pan van het vuur. Spreid het notenmengsel voor het afkoelt uit op een met ghee of geklaarde boter ingevette ondergrond, bijvoorbeeld een bakplaat. Vet een deegrol in en rol het mengsel uit tot een egale laag. Laat de kaja burfi afkoelen en snijd die vervolgens in een patroon naar keuze . Gebruikelijk is een ruitpatroon. Maak de stukjes pas los als ze helemaal zijn afgekoeld en wat harder zijn geworden.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|