![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
KABELJAUW MET RIVIERKREEFTJES IN MOSTERD-DILLESAUS
4 p., Nederland ![]() 4 moten kabeljauw van 200 g of een stuk kabeljauw van 800 g 300 g rivierkreeftjes, gepeld en voorgekookt 1 1/2 dl droge witte wijn 1 1/2 dl crème fraiche 1 el grove mosterd een paar takjes dille (naar smaak), fijngehakt 1 blokje visbouillon de rasp van 1/2 citroen zout en peper voor de garnering: takjes dille partjes citroen ![]() Bereiding Doe de crème fraîche, de wijn, de mosterd, de dille, citroenrasp en een verkruimeld blokje visbouillon in een kom en meng ze. Laat het mengsel een half uurtje op smaak komen. Roer in die tijd een paar keer. Verwarm de oven voor op 200 C. Bestrooi de kabeljauwfilets aan beide kanten met zout en peper en leg ze mét de rivierkreeftjes in één laag in een ovenschaal. Giet het mosterd-dillemengsel over de vis. De vis moet net onderstaan. Neem een kleinere schaal als dat niet het geval is. Plaats de schaal in de oven en stel de tijd in op 15 minuten. |