R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E
 
kleurrijke wereldgerechtenn



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

_______________
 KABELJAUW MET PESTO EN TOMAAT
bijgerecht, 4 p., Nederland





600 g kabeljauwfilet of een andere soort witte vis
250 g kers- of romatomaatjes
100 g olijven
4 el pijnboompitten
1 teen knoflook
2 flinke el verse pesto
scheutje olijfolie
zout en peper


Bereiding


Verwarm de oven voor op 200 C.
Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en laat er de pijnboompitten, fijngehakte knoflookteen en tomaatjes op zeer laag vuur 10 minuten in warm worden. Schud de pan af en toe.
Snijd de olijven in stukjes en doe die eveneens in de pan.
Bestrooi de vis aan beide zijden met zout en peper.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olijfolie.
Leg de vis in de schaal en bestrijk die met de pesto.
Schep er de inhoud van de koekenpan over.
Zet de schaal in de oven en stel de oventijd -afhankelijk van de dikte van de vis- in op circa 15 minuten.
Serveer er verse pasta waar je wat pesto doorgeroerd hebt bij.


Info


Snel, lekker, kleurig en fleurig.



Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________