|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
stew, 4 p., Paraguay 1 1/2 kop rijst 450 à 675 g hamburgervlees 2 kleine aardappels of 1 grote aardappel ui, in stukjes gesneden paprika, in stukjes gesneden knoflook, geperst 35 à 40 g tomatensaus zout en peper naar smaak Bereiding Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Snijd de aardappels, ui en paprika in stukjes. Pers de knoflook. Bak het vlees en de stukjes aardappel, ui en paprika tot het vlees gebruind is en de groenten nagenoeg gaar zijn. Voeg dan de knoflook toe en bak die even mee. Voeg de rijst, de tomatensaus en zout en peper toe. Meng alles goed en laat de pan nog een paar minuten op het vuur staan. Deze eenvoudige éénpansmaaltijd met zelf in te vullen hoeveelheden is populair in Paraquay vanwege de lage kosten en omdat het "quite a filler" is. Met het eten van deze stew kun je er dus wel weer even tegen. Serveer een groente naast de stew voor een wat vollediger maal en pep indien gewenst de stew op met geraspte parmezaanse kaas.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |