R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
 GUISO
stew, 4 p., Paraguay
 
1 1/2 kop rijst
450 à 675 g hamburgervlees
2 kleine aardappels of 1 grote aardappel
ui, in stukjes gesneden
paprika, in stukjes gesneden
knoflook, geperst
35 à 40 g tomatensaus
zout en peper naar smaak


Bereiding


Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.

Snijd de aardappels, ui en paprika in stukjes. Pers de knoflook.
Bak het vlees en de stukjes aardappel, ui en paprika tot het vlees gebruind is en de groenten nagenoeg gaar zijn. Voeg dan de knoflook toe en bak die even mee.
Voeg de rijst, de tomatensaus en zout en peper toe.
Meng alles goed en laat de pan nog een paar minuten op het vuur staan.
 

Info


Deze eenvoudige éénpansmaaltijd met zelf in te vullen hoeveelheden is populair in Paraquay vanwege de lage kosten en omdat het "quite a filler" is. Met het eten van deze stew kun je er dus wel weer even tegen.

Serveer een groente naast de stew voor een wat vollediger maal en pep indien gewenst de stew op met geraspte parmezaanse kaas.
 

Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________