|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
cake/gebak, Guatemala 1 ei 1/2 kop vetvrije melk 1/2 kop Griekse yoghurt 3 tl boter, gesmolten 1/2 kop suiker 1/2 kop queso fresso 1 kop rijstbloem 1 tl bakpoeder Bereiding Verwarm de oven voor op 175 C. Klop het ei los en meng het in een kom met de melk, yoghurt, boter en suiker. Voeg de kaas toe en klop die grondig door het mengsel. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng weer. Bak de quesadilla 45 minuten of tot een prikker die je in het midden van de cake steekt er schoon uitkomt. De Guatemalese quesidilla lijkt niet op de meer bekende Mexicaanse quesidilla met zijn tortilla's en kaas. In Guatemala is quesidilla een soort zoete cake, die inderdaad ook kaas bevat. Wordt veelal genuttigd bij de koffie.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |