R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E  


kleurrijke wereldgerechten




























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
ENSALADANG PIPINO
komkommersalade, 4 p., Filipijnen

1/2 kop azijn
2 el vissaus
1 tl sesamolie
1 el suiker
1 tl zout
1 thai chilipeper, fijngesneden
1/2 tl zwarte peper
2 grote komkommers, in dunne schijfjes
1 kleine rode ui, in smalle reepjes



Bereiding

Meng de azijn, vissaus, sesamolie, chilipeper, suiker, zout en zwarte peper in een kommetje. Roer of klop tot de suiker is opgelost.

Meng in een grote kom de schijfjes komkommer en de reepjes ui.
Voeg het azijnmengsel aan het komkommer-uimengsel toe en schep het geheel voorzichtig om.

Zet de salade in de koelkast en laat die daar enige tijd staan zodat de smaken kunnen intrekken.


Info


Je kunt al naar gelang  je voorkeur de komkommers schillen, gedeetelijk (in elkaar afwisselende banen) schillen of ongeschild laten.




naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________