![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E
| kleurrijke wereldgerechten
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Libanon 2 blikjes rode kidneybonen 1 blikje kikkererwten 1 kleine rode ui 2 stengels bleekselderij 1 middelgrote komkommer 3/4 kop peterselie, fijngesneden 2 el dille of munt, fijngesneden 1/4 kop olijfolie 1/4 kop citroensap 3 tenen knoflook geperst 3/4 tl zout 1/8 tl of meer naar smaak rode chilipepervlokken Bereiding Spoel de rode kidneybonen en kikkererwten tot het water helder is en laat ze uitlekken. Schil de komkommer, verwijder het zaad en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in de lengte doormidden en snijd beide helften fijn. Meng in een kom de kidneybonen, kikkererwten, ui, komkommer, bleekselderij, peterselie en dille of munt. Klop in een kommetje de olijfolie, het citroensap, de knoflook, het zout en de pepervlokken tot een dressing. Giet de dressing over het bonen-groentemengsel en schep de salade om tot alle ingrediënten ermee bedekt zijn. De salade kan geserveerd worden.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |