R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
CHORIPAN

broodje chorizo, 4 p., Argentinië






4 kleine baguettes of ...
een stokbrood in vieren gesneden of ...
marraquetas

verder:
4 chorizo-worstjes
chimichurri-salsa
olijfolie

optioneel:
mosterd, sla, tomaten, uien enz.


Bereiding


Bestrijk de worstjes met een beetje olijfolie en grill ze tot ze aan alle kanten gebruind zijn.
Snijd de worstjes in de lengte bijna doormidden en leg ze opengeklapt met de snijvlakken naar beneden terug op de grill of in de grillpan.
Grill de worstjes tot ze goed doorbakken zijn.

Snijd de baguettes, marraquetas of stukken stokbrood in de lengte bijna doormidden en leg ze opengeklapt met de snijvlakken naar beneden eveneens op de grill of in de grillpan.
Een minuut is voldoende om ze weer "crunchy" te laten worden. Pas op voor verbranding.
Leg op ieder (stok)broodje een opengeklapt worstje en bedek dat met een laagje chimichurri. Besmeer het broodje indien gewenst eerst met wat mosterd.
Garneer het broodje indien gewenst met sla, tomaat enzovoorts.


Info

 Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________