![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombiakoud en afgegoten zijn en bestrooi ze met zout.. Sla de steaks met een vleeshamer plats tot een dikyte van 3 mm en strooi er zwarte peper over.. Verhit de zonnebloemolie in een pamd Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
CHACARERO
Chileense marraqueta sandwich met beef, tomaat en
sperziebonen, 4
p,
Chili 2 marraqueta's (dubbele broodjes) klik hier voor het recept 4 dunne rundersteaks (sirloin) 4 el zonnebloemolie 350 g sperziebonen 2 grote, rijpe tomaten schijfjes/ringetjes groene hete peper b.v. jalapeño 4 el olijfolie 4 el boter Bereiding Maak de sperziebonen schoon en snijd in de lengte doormidden. Kook ze in gezouten water beetgaar (maximaal 10 minuten). Giet de bonen af en dompel ze in ijswater zodat ze niet doorgaren en groen blijven. Giet de inmiddels koude bonen opnieuw af. Besprenkel ze met olijfolie en strooi er zout over. Sla de plakken beef met een vleeshamer tot een dikte van 3 mm en bestooi ze met zwarte peper. Verhit in een koekenpan op hoge temperatuur de zonnebloemolie en bak er de beeflapjes 1 à 2 minuten per kant in. Kruid ze met zout. Snijd de tomaten in schijfjes en kruid ze ook met zout. Snijd de marraquetas doormidden, grill de beide kanten licht en bestrijk ze met boter. Beleg de onderkant van de broodjes met een lapje beef, daarop schijfjes tomaat, wat ringetjes groene peper en tenslotte sperziebonen. Plaats er de bovenkant van de broodjes op en serveer ze. Info naar boven
| |