|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
courgettessoep, 4 p., Paraguay 1 el olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst of fijngesneden 5 koppen groentenbouillon, eventueel kippenbouillon 3 el rijst 450 g courgette, geraspt zout naar smaak versgemalen zwarte peper 1 ei 2 à 4 el versgeraspte parmezaan 1 el fijngehakte peterselie Bereiding Verhit de olijfolie en sauteer er de ui en knoflook in tot ze zacht zijn. Voeg de bouillon toe en breng die aan de kook. Voeg de rijst toe en laat die op laag vuur 10 minuten garen. Voeg de geraspte courgette toe en zout en peper naar smaak en laat het geheel met het deksel gedeeltelijk op de pan ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Klop het ei los en roer er de kaas en peterselie door. Voeg het mengsel aan de soep toe en roer de soep door. Laat de soep nog een paar minuten op het vuur staan. Schep de soep in kommen. Direkt serveren.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |