R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
CALDO DE ZAPALLO TIERNO
courgettessoep, 4 p., Paraguay





1 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
2 tenen knoflook, geperst of fijngesneden
5 koppen groentenbouillon, eventueel  kippenbouillon
3 el rijst
450 g courgette, geraspt
zout naar smaak
versgemalen zwarte peper
1 ei
2 à 4 el versgeraspte parmezaan
1 el fijngehakte peterselie


Bereiding


Verhit de olijfolie en sauteer er de ui en knoflook in tot ze zacht zijn.

Voeg de bouillon toe en breng die aan de kook.
Voeg de rijst toe en laat die op laag vuur 10 minuten garen.
Voeg de geraspte courgette toe en zout en peper naar smaak en laat het geheel met het deksel gedeeltelijk op de pan ongeveer 15 minuten zachtjes koken.
 
Klop het ei los en roer er de kaas en peterselie door.
Voeg het mengsel aan de soep toe en roer de soep door.
Laat de soep nog een paar minuten op het vuur staan.

Schep de soep in kommen. Direkt serveren.


Info













Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________