![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
karnemelk-pannenkoekjes, ca 12 stuks, Ierland ![]() 225 g bloem 1 1/2 tl baksoda 25 à 50 g suiker, naar smaak 1 ei 3 dl karnemelk boter en olie voor het bakken verder: honing Bereiding Meng (foodprocessor, mengkom) de bloem, de baksoda en de suiker (hoeveelheid naar smaak). Voeg het ei toe en meng het het met de reeds aanwezige ingrediënten. Voeg vervolgens geleidelijk aan zoveel melk toe als nodig is voor de vorming van een dik, egaal beslag. Verhit wat boter en olie in een koekenpan. Bak meerdere pannenkoekjes (3 stuks is goed mogelijk) tegelijk. Schep voor ieder pannenkoekje één eetlepel beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes 2 à 3 minuten en draai ze dan om. Bak ook de omgekeerde kanten 2 à 3 minuten. Serveer de pannenkoekjes warm met honing. |