|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
BOUIILONVLEESSALADE
appetizer, voorgerecht, 4 p., Nederland 15 à 20 zilveruitjes 3 middelgrote augurken, in stukjes gesneden 1 el mosterd 3 of meer el mayonaise 1 el of meer azijn of ...... inmaakvloeistof van de augurken of zilveruitjes zout en peper, naar smaak voor de garnering; augurk, zilvertuitjes, peterselie Bereiding Trek een bouillon van het soepvlees. Neem het vlees uit de pan. De bouillon heb je voor dit gerecht niet verder nodig. Verwerk die in een soep, saus of ander gerecht. Trek met twee vorken het gegaarde soepvlees in draadjes en doe ze in een ruime kom. Voeg de mosterd, mayonaise, azijn of inmaakvloeistof en zout en peper toe en en meng het geheel. Schep de stukjes augurk en de zilveruitjes door de salade. Proef of het geheel naar je smaak is en pas indien gewenst de hoeveelheden aan. Garneer de salade met wat augurk, zilveruitjes en/of een fijngehakt kruid. |