4



























































R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E
 

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
BOUIILONVLEESSALADE
appetizer, voorgerecht, 4 p., Nederland


250 g soepvlees ( aan één stuk)
15 à 20 zilveruitjes
3 middelgrote augurken, in stukjes gesneden
1 el mosterd
3 of meer el mayonaise
1 el of meer azijn of ......
 inmaakvloeistof van de augurken of zilveruitjes
zout en peper, naar smaak

voor de garnering;
augurk, zilvertuitjes, peterselie


Bereiding


Trek een bouillon van het soepvlees.

Neem het vlees uit de pan. De bouillon heb je voor dit gerecht niet verder nodig. Verwerk die in een soep, saus of ander gerecht.

Trek met twee vorken het gegaarde soepvlees in draadjes en doe ze in een ruime kom.
Voeg de mosterd, mayonaise, azijn of inmaakvloeistof en zout en peper toe en en meng het geheel.
Schep de stukjes augurk en de zilveruitjes door de salade.

Proef of het geheel naar je smaak is en pas indien gewenst de hoeveelheden aan.

Garneer de salade met wat augurk, zilveruitjes en/of een fijngehakt kruid.


Info/b>

Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________