R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten


































































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
BOLO DE GINGUBA
pinda-cake, Angola

250 g bloem
2 koppen suiker
6 el boter
4 eieren
2 koppen melk
4 tl gist
3 el pindakaas
2 pond geplette pinda's


Bereiding

Verwarm de oven voor (180 C).

Meng op hoge snelheid in de blender de boter en de suiker.

Voeg de eieren toe, de melk, de bloem, de pindakaas en de gist en blend opnieuw.

Giet het mengsel in een ingevette ronde bakvorm en bestuif het met bloem.
Bak de cake in de voorverwarmde oven tot de bovenkant licht gebruind is (ca 40 minuten).

Neem de bakvorm uit de oven en laat de cake in de vorm 4 à 5 minuten afkoelen.

Giet de zoete gecondenseerde melk in een steelpannetje op hoog vuur en roer tot kleur karamelbruin wordt.
Spreid de creme uit over de cake en strooi er de geplette pinda's over tot de cake er helemaal mee bedekt is.


Info










naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________