|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
BOLO DE GINGUBA | pinda-cake, Angola 250 g bloem 2 koppen suiker 6 el boter 4 eieren 2 koppen melk 4 tl gist 3 el pindakaas 2 pond geplette pinda's Bereiding Verwarm de oven voor (180 C). Meng op hoge snelheid in de blender de boter en de suiker. Voeg de eieren toe, de melk, de bloem, de pindakaas en de gist en blend opnieuw. Giet het mengsel in een ingevette ronde bakvorm en bestuif het met bloem. Bak de cake in de voorverwarmde oven tot de bovenkant licht gebruind is (ca 40 minuten). Neem de bakvorm uit de oven en laat de cake in de vorm 4 à 5 minuten afkoelen. Giet de zoete gecondenseerde melk in een steelpannetje op hoog vuur en roer tot kleur karamelbruin wordt. Spreid de creme uit over de cake en strooi er de geplette pinda's over tot de cake er helemaal mee bedekt is.
Info
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|