i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
a
a
l
i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten
I
N
T
E
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A


Internationaal

Landen:


Afghanistan
Algerije
Argentinië
Australië
België
Brazilie
Bulgarije
Canada
Caraïben
Chili
China
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Griekenland
Guatemala
Hongarije
Ierland
India
Indonesië
Iran
Israël
Italië
Japan
Kazachstan
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Noorwegen
Oostenrijk
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Tanzania
Thailand
Tibet
Tjechië
Turkije
Tunesië
Venezuela
U.S.A.
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
BISCUIT-GEBAK
1 taartbodem (diameter ca 26 cm)

175 g boter op kamertemperatuur
175 g fijne kristalsuiker
3 eieren, losgeklopt
175 g zelfrijzend bakmeel
een snufje zout
 
Bereiding


Verwarm de oven voor op 180 C.

Vet een ronde taartvorm van 26 cm in met boter of bekleed de bodem en eventueel de rand met bakpapier.

Mix de boter en de suiker tot een licht en luchtig mengsel.
Voeg de geklopte eieren in gedeelten toe. Mix na elke toevoeging.

Zeef het bakmeel en het zout boven de kom en schep ze voorzichtig door het mengsel.

Verdeel het mengsel over de bodem van de taartvorm en strijk het glad.

Zet de vorm in het midden van de voorverwarmde oven en bak de biscuit-bodem goudbruin (25 à 30 minuten).

Neem de bakvorm uit de oven en laat het geheel wat afkoelen.

Spreid een vulling naar keuze uit over de biscuittaartbodem en maak de taart naar eigen idee verder op. 


Info


Een lekkere taart met biscuitbodem is Australische "Citroen en ricotta cheesecake met pruimensorbet en vruchten".





Home

Rubrieken:

Hapjes:
•  Tapas
•  Appetizers

Voorgerechten:
•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

•  Groenten
•  Fruit
______________

•  Brood
•  Granen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
•  Aardappels
•  Linzen
•  Bonen
______________

Gevogelte:
•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen

Vlees:
•  Rund
•  Varken
•  Lam
•  Diversen

Vis/Zeevruchten

Kazen

Eieren
______________

Paddenstoelen

Noten en Zaden

Dressings en
Sauzen


Kruiden en Specerijen
______________

Specials

Maten en
gewichten


Contact