![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| voorgerecht, 6 p., Duitsland ![]() 200 g camembert 1 krop lollo rossa 2 peren perensap (uit een pot of pak) 1 el citroensap 60 g gepelde walnoten 1 tl runderbouillonpoeder 2 el witte balsamico 1 tl mosterd 1 schepje suiker peper 4 el walnootolie Bereiding Snijd de camembert in repen. Was de lollo rossa en scheur de blaadjes in stukken. Schil de peren, snijd ze in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten peer in dunne schijfjes. Besprenkel ze met citroensap. Verwarm drie eetlepels perensap in een pannetje. Voeg er de schijfjes peer aan toe en kook ze even op in het sap. Schep de schijfjes peer met een schuimspaan op een bord. Voeg 5 eetlepels perensap aan het pannetje toe en karameliseer er de walnoten in. Los in een kommetje het bouillonpoeder op in 1 eetlepel heet water. Voeg er de mosterd, balsamico en suiker aan toe. Meng de ingrediënten en breng het mengsel op smaak met peper. Klop de walnootolie door het mengsel tot er een gebonden vinaigrette ontstaat. Meng de schijfjes peer, de sla en de vinaigrette. Dresseer de salade met de plakken camembert en de gekarameliseerde walnoten.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|