|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
"stew", 4 p., Paraguay 4 steaks 4 el olijfolie 2 uien, geraspt 1 blokje groentebouillon, verkruimeld 4 tomaten, ontveld en in schijfjes gesneden 4 eieren 3 el peterselie, fijngehakt 2 tl oregano zout en peper Bereiding Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Klop de steaks eventueel met een vleeshamer om de malsheid te bevorderen. Verhit de olie in een pan en bak er de uisnippers een paar minuten in. Voeg de steaks en het verkruimelde bouillonblokje toe, leg de schijfjes tomaat op het vlees en bestrooi het geheel met zout, peper en de oregano. Plaats het deksel op de pan en laat het vlees op middelhoge temperatuur 15 minuten garen. Neem het deksel van de pan en roer zachtjes wat om de smaken te mengen. Breek een ei boven iedere steak en strooi er wat zout en peper op. Zet het deksel weer op de pan en laat de eieren stollen (ca. 3 minuten). Garneer de steaks en toebehoren met peterselie, schep ze op borden en serveer ze meteen.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |