R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
BIFE KOYGUA
"stew", 4 p., Paraguay

4 steaks
4 el olijfolie
2 uien, geraspt
1 blokje groentebouillon, verkruimeld
4 tomaten, ontveld en in schijfjes gesneden
4 eieren
3 el peterselie, fijngehakt
2 tl oregano
zout en peper


Bereiding


Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Klop de steaks eventueel met een vleeshamer om de malsheid te bevorderen.

Verhit de olie in een pan en bak er de uisnippers een paar minuten in.
Voeg de steaks en het verkruimelde bouillonblokje toe, leg de schijfjes tomaat op het vlees en bestrooi het geheel met zout, peper en de oregano.
Plaats het deksel op de pan en laat het vlees op middelhoge temperatuur 15 minuten garen.

Neem het deksel van de pan en roer zachtjes wat om de smaken te mengen.
Breek een ei boven iedere steak en strooi er wat zout en peper op.
Zet het deksel weer op de pan en laat de eieren stollen (ca. 3 minuten).

Garneer de steaks en toebehoren met peterselie, schep ze op borden en serveer ze meteen.


Info












Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________