|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
5 porties, Filipijnen/China 200 g gedroogde einoedels biefstuk, dun gesneden 1/2 tl verse gember, fijngesneden 1 1/2 kop broccoliroosjes 5 el lichte sojasaus 1 el oestersaus 1/4 tl knoflookpoeder 1 el maizena 1 tl bruine suiker 2 el kookwijn zout en peper bakolie Bereiding Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet ze daarna terzijde. Meng in een kom 2 1/2 el sojasaus, de kookwijn en het knoflookpoeder. Voeg de reepjes biefstuk toe en laat ze 15 minuten marineren. Voeg de maizena aan de kom met de biefstuk toe en roer tot die door de vloeistof is opgenomen. Verhit de olie in een pan, voeg het vlees toe en sauteer het 5 minuten. Voeg de broccoli toe en sauteer die 2 minuten mee. Voeg de gekookte einoedels toe, meng ze met de eerder toegevoegde ingrediënten bak ze 5 minuten mee. Meng de oestersaus, sojasaus, suiker, gember, zout en peper in een kom en giet het mengsel over de noedels et cetera en (roer)bak het geheel nog 7 minuten. Serveer de beef en broccoli lo mein.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |