![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
BALSAMICO-AARDBEIEN MET MASCARPONE EN PISTACHENOOTJES
dessert, 4 p., Nederland ![]() 500 g aardbeien 250 g mascarpone 3 el balsamico-azijn 3 el suiker 4 el pistachenoten, gedopt en grof gehakt 1 vailllestokje voor de garnering: poedersuiker blaadjes munt Bereiding Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd het vruchtvlees in vieren. Doe de stukjes aardbei in een ruime kom. Voeg de suiker en de balsamicoazijn toe en schep de aardbeien om tot ze gelijkmatig met de suiker en balsamico bedekt zijn. Laat de aardbeien in de koelkast ca 45 minuten marineren. Doe de mascarpone in een kom. Schraap het vanillezaad uit het vanillestokje en voeg het toe. Mix de mascarpone tot die losser van substantie is en de vanillezaadjes er regelmatig over verdeeld zijn. Is de substantie (nog) te stevig naar je zin, voeg dan een scheut(je) melk toe en mix nog even. Neem 4 bordjes en maak ze op met de mascarpone, de balsamico-aardbeien en de pistachenootjes. Ganeer het dessert met poedersuiker en blaadjes verse munt. |