![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
BAJA VISTACOS MET MANGOSALSA
| 4 p., Mexico ![]() voor de taco's: 500 g kabeljauw, gespoeld en drooggedept 1/2 tl chilipoeder of naar smaak 1/2 tl gemalen komijn 1/2 tl (mexicaanse) oregano 1/2 tl knoflookzout 8 warme mais tortillas 2 koppen groene of rode kool, in smalle reepjes 1/2 kop verkruimelde cotija kaas of shredded Montery Jack voor de mangosalsa: 2 grote, rijpe mango's, geschild, ontpit en in stukjes 1/4 kop fijngesneden rode paprika 1 el limoensap 1 el verse koriander, gehakt 2 x lenteui, het groene deel, in ringetjes 1 kleine jalapeñapeper, zaad(lijsten) verwijderd, fijngesneden ![]() Bereiding Meng in een middelgrote kom de mango's, rode paprika, limoensap. koriander, lenteuitjes en jalapeño. Terzijde zetten. Meng de droge kruiden/specerijen in een kommetje en strooi het mengsel over de visfilet. Stoom, bak (fornuis/oven) of grill de kabeljauw tot het visvlees nergens meer glazig of opaal oogt, maar uitsluitend wit kleurt. De juiste gaartijd is afhankelijk van de gekozen bereidingswijze en de dikte van de vis. Verdeel de gegaarde vis in gelijke mate over de tacos en top ze eveneens in gelijk mate met de kool, de mangosalsa en de kaas. Smakelijk! naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |