![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| Mexico, 4 p ![]() 2 rijpe avocado's, gehalveerd, ontpit en in schijfjes gesneden 2 bosjes waterkers 1/4 kop geschaafde amandelen 2 navelsinaasappels, in partjes 450 g schoongemaakte en gekookte middelgrote tot grote garnalen óf 2 koppen gekookte kip 4 palmharten, in de lengte in vieren gesneden voor de vinaigrette: 1 kop sinaasappelsap 1/4 kop citroensap 1/4 kop witte azijn 1 el honing 1/2 tl zout 1/4 tl zwarte peper 1/2 kop plantaardige olie Bereiding De vinaigrette. Giet het sinaasappelsap in een steelpannetje en breng het aan de kook. Draai het vuur wat lager en laat het sap tot 2/3 deel inkoken en vervolgens afkoelen. Meng het citroensap, de azijn, de honing, zout en peper en het gekoelde sinaasappelsap. Voeg terwijl je met een garde stevig klopt geleidelijk de plantaardige olie toe. Klop tot de ingrediënten goed geëmulgeerd zijn. Doe de waterkers en 3 eetlepels vinaigrette in een kom. Schep de waterkers om en verdeel die over vier borden. Maak de borden op met de avocadoschijfjes, sinaasappelpartjes, garnalen en de palmharten. Garneer de salade met de amandelen. Druppel de rest van de dressing over de salade.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |