I N T E R N A T I O N A A l I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
hoofdgerecht, 4 p ![]() 16 witte asperges 12 langoustines 2 à 3 el room 1 à 2 citroenen een beetje mosterd circa 10 sprieten bieslook zout peper Bereiding Breng een grote pan water aan de kook. Schil de asperges en snijd een stukje van de uiteindes. Kook de asperges 10 minuten op matig vuur en laat ze vervolgens 10 minuten in het hete water nagaren. Schep de asperges uit de pan en laat ze uitlekken en afkoelen. Breng het aspergenat weer tegen de kook aan en dompel er de langoustines met een schuimspaan 1 minuut in onder. Meng de room met het citroensap en een beetje mosterd. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de gesnipperde bieslook door de saus. Schik de asperges en langoustines op vier borden en giet er wat bieslooksaus over. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |