|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland
| tapas, Spanje 8 ansjovisfilets 60 ml melk 4 sneetjes witbrood (casino) 1 el dijonmosterd 2 el geraspte manchego of cheddar boter Bereiding Verwarm de oven voor op 220 C. Doe de ansjovis in een kommetje en schenk er de melk bij. Laat de filets 10 à 15 minuten weken. Laat de filets uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Besmeer de sneetjes met boter en daarop een laagje mosterd. Strooi er de geraspte kaas over. Leg op ieder sneetje 2 ansjovisjes en rol de sneetjes op. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op een bakplaat en bak ze 6 à 7 minuten in de voorverwarmde oven.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|