|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
|
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
voorgerecht/snack, 6 à 8 p., Israël 1 blikje ansjovis 6 hardgekookte eieren, grof gehakt 3 el mayonaise 1 el citroensap of meer naar smaak zout en peper naar smaak 3 el zure room fijngehakte verse dille of peterselie 3 lente-uitjes, fijngesneden Bereiding Snijd de ansjovis op 2 na in stukjes. Meng de gehakte eieren met de mayonaise, de stukjes ansjovis en de fijngesneden lente-ui. Kruid het mengsel met citroensap, zout en peper. Schep het mengsel enigszins bolvormig op een serveerschaal of bord. Klop de zure room los en schenk die er in het midden bovenop, zodat de room wat kan uitlopen. Garneer het geheel met de 2 hele ansjovisfilets en verse dille of peterselie. Serveren met toast of roggebrood (pumpernickel). Ik heb de zure room door de appetizer heengewerkt in plaats van die er over te schenken. naar boven |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |